Directie

Bart AlofsBart Alofs is de directeur van deze school. Hij is vrijgeroosterd van lestaken. De directeur is bereikbaar via het hoofdnummer van de school, 045 545 21 68 of via e-mail, bart.alofs@movare.nl

Voor bezoekers:
Als eerste aanspreekpunt is er de conciërge. Bij afwezigheid van de directeur kan deze u verder leiden naar een van de leerkrachten. Zij kunnen u helpen aan een oplossing voor uw probleem of een antwoord op uw vraag.

Voor ouders:
Als eerste aanspreekpunt is er de leerkracht! Ook bij onenigheid. De directie is graag bereid tot een gesprek, mits er eerst een gesprek met de leerkracht heeft plaatsgevonden.

Aanmelding of informatie
Indien u nog niet verbonden bent aan onze school willen wij u graag van alle informatie voorzien. Maakt u daartoe a.u.b. een afspraak met de directeur. Ook de eventuele aanmelding verloopt via de directeur. Er kan tijd worden bespaard als u het aanmeldformulier vooraf afdrukt en invult (zie > downloads).

Bereikbaarheid
Het leiden van een moderne school is een drukke bezigheid. Toch wil ik graag voor u – onze klanten – de tijd nemen waar dat mogelijk is. Wanneer vragen of opmerkingen niet urgent zijn, is het wellicht mogelijk deze per e-mail aan mij te richten (bart.alofs@movare.nl). Ik zal u zo snel mogelijk van antwoord voorzien.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>