Trots op onze nieuwe website

Met trots kunnen we zeggen dat we een nieuwe website hebben. We hebben de afgelopen periode goed besteed door hard te werken aan een nieuwe site.

Wij willen onze school continu verbeteren en optimaliseren en daar hoort ook marketing en communicatie bij. Met als belangrijkste uithangbord de website. Met deze website willen wij iedereen goed informeren.

De nieuwe website staat vanaf 1 oktober 2020 online. De metamorfose werd gerealiseerd in samenwerking met de vaste marketing en communicatiepartner Advance Communications uit Geleen.

Bovenaan de pagina’s van de site is een navigatiebalk gekomen met elementen, waarmee je nog beter kunt vinden wat je zoekt. Deze nieuwe navigatie heeft een moderne werking en uitstraling. Er zijn per onderwerp buttons aangemaakt met uitklapmenu’s. Hiermee navigeer je direct naar het onderwerp dat je zoekt.

Schoolkalender

Geheel nieuw is onze schoolkalender. Op de site kun je per week, maand en jaar zien welke activiteiten we allemaal ondernemen. Er bestaat de mogelijkheid om de kalender te downloaden zodat iedereen die kan printen. Dit kan zowel op week- als ook op maandbasis.

Uiteraard stellen wij het op prijs ons te berichten als er zaken zijn die nu niet belicht zijn. Voel je vrij en mail naar directie.rkbsdediabolo@movare.nl

Wij wensen iedereen veel leesplezier.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details