Juffrouw Stephanie

Juffrouw Stephanie

Intern begeleider
Telefoon: 045-5452168
E-mail: Stephanie.vanderveeken@movare.nl

Hallo! Mijn naam is Stephanie van der Veeken en ben sinds 2017 werkzaam als intern begeleider op onze leuke basisschool de Diabolo. Inmiddels ben ik al ruim 15 jaar werkzaam in het basisonderwijs. In eerste instantie als leerkracht van voornamelijk de bovenbouwgroepen en vanaf 2010 ook met IB-taken erbij.

Om mijn kennis nog meer te verbreden heb ik na de PABO nog de opleidingen Pedagogiek en de Master SEN Begeleiden gevolgd en met succes afgerond. 

Op basisschool de Diabolo ben ik fulltime intern begeleider en dat bevalt me ontzettend goed! De brug die ik kan zijn tussen kind, ouders en de omgeving van het kind geeft mij heel veel voldoening en geluk.

Als IB-er is het onder andere mijn intentie om leerlingen, leerkrachten en ouders zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen. Hierbij probeer ik door middel van het voeren van gesprekken (mijn ‘sleutel’) deuren voor hen te openen die meer zicht bieden in hun eigen ontwikkeling.

Ik ben een zorgzaam, sociaal en behulpzaam persoon die niet gelooft in problemen, maar in kansen, uitdagingen en mogelijkheden. In mijn werk probeer ik de sleutel te vormen om een stap verder te komen in het proces, maar ook mensen de denkbeeldige sleutel te geven waarmee zij zelf nieuwe verbindingen kunnen aangaan. Het is prachtig om een wezenlijke rol te mogen spelen bij de ontwikkeling van mensen, groot of klein...