Meester Frans

045-5452168 frans.degoede@movare.nl

Hallo, 

Mijn naam is Frans de Goede, beter bekend als meester Frans, (technisch) onderwijsassistent bij BS de Diabolo. Na ruim 25 jaar werkzaam geweest te zijn in de administratieve sector, ben ik in 2014 overgestapt naar een nieuwe carrière en oude liefde: het onderwijs.  

Samen met mijn twee zonen woon ik hier in Kerkrade. Met mijn zonen deel ik een aantal hobby’s, onder andere: techniek (in alle vormen), model- en maquettebouw, tin gieten, geschiedenis, architectuur, koken (inclusief het opeten) en natuurlijk, jawel, “computeren”. Wandelen en lezen doe ik meestal alleen. 

Het werken bij de Diabolo bevalt me goed: veel afwisseling, fijne collega’s en veel contact met de kinderen en ouders. Als onderwijsassistent houd ik me hier op school op maandag en dinsdag  voornamelijk bezig met extra begeleiding van de groepen 7 en 8. Daarnaast help ik in andere groepen indien nodig met handvaardigheid en techniek. Tijdens mijn overige uren houd ik mij bezig met  algemene werkzaamheden. 

Gedurende schooljaar 2023/2024 werk ik op woensdag, donderdag en vrijdag voor Movare in het TechLab, gevestigd in het Techniek College in Heerlen. Daar bieden wij praktijklessen techniek aan voor het basisonderwijs en tevens promoten wij het techniekonderwijs in de basisscholen. 

Groet van Frans 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details